Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Romantično-stravičan bal

Posted by robertradamantsco on November 26, 2007

UMM, od svojih prvih koraka do danas, organizirala je raznovrsna dešavanja, od biciklijadi, seminara, preko snimanja filma do volonterskog kampa i sajmova udruga.
Ovaj put pojavila se u ulozi predstavnika jedne mlade umjetnice, mlade pjesnikinje čiji je osebujan stil pisanja vezan uz prolaznost, a njezine su pjesme jedino što traje vječno i suprotstavlja se prolaznosti.
Njezino ime je Antonija Martinčić, a njezin talent ugledao je svijetlo dana već u ranom djetinjstvu kada su joj se prve pjesme pojavile u osnovnoškolskim časopisima, a danas je ta mlada dama nagrađivani član Društva hrvatskih književnika – DHK, a pjesme su joj izlazile i u časopisu «Književna Rijeka» koji se bavi kulturom i književnošću na području grada Rijeke i okolice.
Večer poezije održana je u cocktail baru «Volsonis» u Krku, u zamračenoj prostoriji, odjenutoj u drvo i kamen, pod tihim svijetlom svijeća riječi su zaplesale svoj romantično-stravičan bal, a istinske ljubitelje neobičnog žanra obaviještavamo da mladoj umjetnici početkom prosinca 2007. izlazi zbirka poezije pod nazivom «Tragovi sjećanja».

Spoj sjećanja na minule ljubavi, emotivne uspomene, leševi prekriveni crvima,..sve to skrivaju «Tragovi sjećanja».

Autor: Anivija, udruga Maslina, Krk

Radamant: Još bih samo dodao da je na toj večeri poezije I moja malekost imala udjela kao zvučna podrška. Po želji pjesnikinje izvodio sam scarry I općenito mračnoudne zvukove kako bi efekt romatičkostravičnog bala bio veći. Po mišljenju posjetitelja, u toj namjeri smo bili uspješni.

i.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: