Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Test!9 – poziv na sudjelovanje

Posted by robertradamantsco on November 17, 2008

Pozivamo sve zainteresirane umjetnike i umjetničke skupine koje djeluju na Sveučilištima da predlože svoj rad za Test!9.

Deveti po redu međunarodni festival studentskog kazališta i multimedije Test! održat će se u Zagrebu od 30. ožujka do 5. travnja 2009. godine, a predstavit će se kroz kazališni, multimedijalni i glazbeni program, radionice, tribine i drugie popratne sadržaje.

Tema nadolazećeg festivala je komunikacija.

Razvoj tehničkih, medijskih, senzornih te multisenzornih struktura, sustava i jezika predviđenih za komuniciranje potaknula nas je da u sljedećem festivalu istražimo i proučimo njihove ekstenzije, mogućnosti i ograničenja. Također, želimo propitati relacije između određenih komunikacijskih sustava; njihove diferencijacije i nekompatibilnosti te nusprodukte koji proizlaze iz tih odnosa.

Tema nije ograničavajuće prirode, već je zamišljena kao poticaj, a osnovni kriterij za selekciju pristiglih prijava bit će, kao i prethodnih godina, kvaliteta radova, predanost u istraživanju vlastitih kreativnih potencijala te društvena angažiranost svojstvena umjetničkom stvaralaštvu studenata (mladih).

Uvjeti prijave:

Pozivamo vas da prijavite kazališne predstave i performanse (izvedbene umjetnosti) te multimedijalne projekte (fotografija, crtež, slikarstvo, film, video, animacija, zvuk, cyber art, public art, urbane intervencije, happening, akcije…)
Mogućnost sudjelovanja imaju studenti, mladi, neafirmirani umjetnici, profesionalci i amateri. Da bi sudjelovali u natječaju, zainteresirani trebaju priložiti sljedeće materijale:

1. ispunjenu prijavnicu za izvedbene umjetnosti (testzg.teatar@gmail.com) odnosno mm multimediju testzg.mm@gmail.com- poslati e-mailom
2. detaljnu dokumentaciju predloženog rada ili projekta (materijal specificiran za dotičnu disciplinu)- poslati poštom na adresu:

TEST! – teatar studentima
(T!9 natječaj)
Savska 25
10 000 Zagreb
Hrvatska

Priložena dokumentacija se ne vraća.

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVE JE 15.12. 2008. (datum poštanskog žiga).

Organizator sudionicima festivala osigurava smještaj, prehranu, gradski prijevoz, prostorno-tehničke uvjete neophodne za izvođenje programa te zabavu.

Putne troškove, kao i trošove prijevoza umjetničkih radova i scenografije, osiguravaju sami sudionici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: