Robert Radamant’s Co

About the great big white world

TEST! 9

Posted by robertradamantsco on March 25, 2009

Za koji dan pocinje vec deveti po redu festival TEST! Program je veoma raznolik te ima za svakog ponesto, pa tako ima i glazbeni dio. Na tom dijelu ce nastupiti i moja malenkost, pa eto ovdje najavu za taj dan:

3.4 @ Medika u sklopu TEST! festivala:

KOK & DEIMAN – «Overpass» (NL)
Nizozemski umjetnici Kok i Demian, s projektom «Overpass» stvaraju live performans u kojem se video proizvodi iz zvuka. Neizravna komunikacija između improviziranog zvuka i dijelom generativnog videa, dovodi do razmaka između ta dva medija: zvuk crta video, ali ga ne dovršava. Slutnja krajolika, arhitekture i teksture stvara osjećaj perspektive i prostornosti, ne narušavajući istovremeno apstrakciju.
http://www.janwillemdeiman.nl
http://www.tomkok.com

ROBERT RADAMANT (CRO)
Svoj glazbeni stil ovaj producent elektronike, koji je objavio već nekoliko izdanja na raznim kompilacijama i netlabelima, opisuje kao elektroniku krcatu tvrdim breakbeatovima, glitch zvukovima, mouvie soundovima, ethno dionicama i noise-free form elementima. S njegovim dj setovima može se pak zakuhati ukusan glazbeni gulaš raznih žanrova poput drum’n’bassa, breakbeata, glitch hopa, dubstepa i IDM-a. Roberts se uz glazbu bavi i novinarstvom te organizacijom/promocijom događaja iz domene urbane kulture.
http://www.myspace.com/robertradamantsco

DJ AHMAAD (BiH)
DJ Ahmaad, najbolji je BiH DJ i turntablist koji je svojom odličnom tehničkom vještinom miksanja, kao i originalnom i zanimljivom selekcijom glazbe između booty bassa, funka, hip-hopa, breakbeata, broken beata, jazza, sevdaha i dnb-a već oduševio publiku od svih većih gradova regije, preko Rima, Pariza i Barcelone, pa sve do dalekog Sao Paula, sudjelujući u međuvremenu i na Red Bullovoj glazbenoj akademiji, na brojnim europskim festivalima poput Sonara i Exita, te surađujući s glazbenicima Edom Maajkom i Vikluh Skyjem, grupama Hain Teny, Shazalakazoo, Basheskia itd.
http://www.myspace.com/jdahmaad

THE GOOD GUYS (SRB)
Novosadski dvojac The Good Guys sačinjavaju glazbeni producent i dizajner koji stvaraju audio-vizualne live-actove i pritom se, kako oni tvrde, nevjerojatno dobro zabavljaju. Ne ograničavajući se žanrovskim okvirima opisuju svoju glazbu kao nu rave u kombinaciji s gitarama, samplerima, distorzijama i kompresijama, a svaku skladbu nadopunjuju za nju posebno pripremljenim vizualnim isječcima. Do sada su napravili preko 30 glazbenih uradaka i mnoštvo remiksa, prošle godine su nastupili i na festivalu Exit, a cilj im je u budućnosti, kao pravim disco njinjama, zavladati plesnim podijima.
http://www.myspace.com/goodguysthe

To je sto se toga tice, no eto sto pise na http://www.test.hr

Test!9+10, meðunarodni festival kazališta i multimedije, održat æe se
u zagrebaèkom SCu od 31. ožujka do 04. travnja 2009. godine.

Ove godine tema nam je komunikacija:
Komunikacija kao proces razmjene informacija.
Komunikacija kao sadržaj, forma i cilj.
Komunikacija kao moguænost i ogranièenje.
Komunikacija kao zabuna.
Komunikacija kao intervencija.

Festival ima raznolik program. Bit æe tu radionica, predstava, plesa,
izložbi, glazbe, a održat æe se i regionalna konferencija.

, pa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: