Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Robert Radamant & Basta @ Menza @ Metelkova

Posted by robertradamantsco on September 16, 2009

3.10.09′  ce se naci robert radamant i basta iz confusiona u klubu menza u metelkovoj, centra za urbanu kulturu u ljubljani.  biti ce to to glazbena juha dobrano zapaprena hrpom zanrova, pa je ovo poziv za sve koji ce se mozda naci taj datum u blizini, da posjete taj klub i da si potrgaju cipele, tenke ili whatever vec nose na partyje na kojima se svira d’n’b, jungle, breakbeat, electro, dub, dubstep, glitch hop i odacimajos kojesta.

nekoliko rijeci o izvodacima:

Basta (Confusion Crew), Croatia

d’n’b, jungle, breakbeat, electro, dubstep, hip hop…

Poznati zagrebacki d’n’b-breaks-electronica crew Confusion je bez sumnje jedna od najaktivnijih i najkvalitetnijih dj-ekipa Hrvatske, ali i sire. Dijelili su stage sa imenima poput ED Rush, Dub Pistols, Lynx, LTJ Bukem ili npr sa mocnim dubsteperom Joker. Nerijetko se dogadalo da su setovi confusionovaca cak i nadmasili headlinere sa poznatih labelova. Zanrovska raznolikost i veoma precizni miksevi su jedna od osnovnih obiljezja Confusion crewa, obiljezja radi kojeg je i Basta clan tog crewa. Dakle, od Baste mozete ocekivati sve vrste i podvrste d’n’b-a, ali i mnogo cega drugog poput breaksa ili npr dubstepa. Oni zeljni plesa ce doci na svoje pomnim izborom muzike, a oni koji naculjenih usiju prate mikseve se takoder niposto nece razocarati.

linkovi:

http://www.myspace.com/confusionhr

http://www.myspace.com/basta161

Robert Radamant (Jamendo, EGOBOObits, Dogmazic), Croatia

d’n’b, jungle, breakbeat, electro, dub, dubstep, glitch hop…

Najavu za Roberta Radamanta je mozda najbolje zapoceti brainstormingom: d’n’b, IDM, breakbeat, glitch, ethno electronica, dubstep, glitch hop, experimental… Ovo su samo neki od elemenata koje se moze cuti u produkciji Roberta Radamanta, no ovo nece biti live act, nego DJ set. U njegovim DJ setovima se moze cuti d’n’b, breakbeat, electro, dubstep i glitch hop, i sve te zanrove je vrtio od BiH i Srbije preko cijele “svoje” Hrvatske do Slovenije i Austrije. Svjezi, raznoliki i zanimljivi setovi su odlike koje se vezu uz ovog producenta i DJ-a. Cinjenica da cesto suraduje sa poznatim zagrebackim Confusion crewom moze posluziti kao pokazatelj kvalitete Roberta Radamanta, DJ-a koji se uvijek trudi u svojim nastupima i samog sebe (ugodno) iznenaditi, a sto onda reci za publiku? Jedno veliko MUST za sve ljubitelje klupske elektronske scene.

linkovi:

https://robertradamantco.wordpress.com/a-bit-of-robert-radamants-music/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: