Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Glow Tonight 11.12. u Clubu 100: stopostotno ludi tulum

Posted by robertradamantsco on December 9, 2009

da, znam, taj glow tonight projekt se fakat razvrtio. ima ga svuda, po puli, po zg-u, sad i velika gorica. di ce bit slijedeci? u berlinu? ok, vjerojatno ne bas tamo (barem ne jos sad), ali da se prica polako ali sigurno razvija je ziher kao cetiri asa. osim sto sam ukljucen u promociju kako ovog eventa, tako i cijelog projekta, sad na slijedecem partyju opet nastupam kao zadnji. moja misija: zadnji za pultom sa zestokim drum’n’bassom razbiti mozgove do kraja. divne li misije, pomislih!

dakle, 11.12 u clubu 100 ce  svirati Skandal Band ( Medo i Buki), Insane Beats, Matej & Matijas i robert radamant iliti admin ovog tako amazing sajta.  ako ne znate di k vragu ici u petak, eto, sad znate. decki: ponesite fucke! cure: gacice i grudnjake za bacanje na stage. bogovi partyja ce nam tako slati povoljne vjetrove…

eto ovdje detaljnije o svim izvodacima:

11.12.09 od 22h (petak) upad 20 kuna
Live drum session ,House music
Skandal band (Pul)
Insane beats (Pul)
5 dj -a (Hrv)

Skandal Band ( Medo i Buki)

Svirali su na raznim eventima i mjestima; neki od njih su World Gypsy Day, Dvorana Vatroslav Lisinski, i privatni partiji Ruskih tajkuna 🙂 Buki, koji ima samo 13 godina, je nedavno dobio nagradu kao “najbolji svijetski mladi romski umjetnik” Jedan na električnim bubnjevima a drugi na raznim akustičnim udaraljkama, od konga do tarabuke spajaju utjecaje raznih balkan beatova sa modernom house muzikom. Live drum session koji nikako ne smijete propustiti.

Insane Beats

Još od početaka rave scene u Puli kada su Valkana Beach, i Fort Bourguignon bili top party destinacije na ovim prostorima razna imena okupljena pod kapom Insane Beats projekta nastavljaju sa svojim radom. Iako im je većina glazbene selekcije iz progressive house i trance žanra nisu im ni strani izlete u ostale srodne muzičke pravce.

Matej & Matijas

Dva organizatora Glow tonight-a , projekta koji ujedinjuje razne vizualne i glazbene umjetnosti, zajedno se trude izaći iz okvira jednog glazbenog žanra, tako da u njihovim setovima možete očekivati sve od breakbeata, speed garaga, fidget house-a, dubstepa, bassline-a, electra pa do drum n bass-a i Jungla. Raznovrsni mashup setovi sa naglaskom na razbijanju monotonosti neće vas ostaviti ravnodušnima.

Robert Radamant

Da, opet taj lik koji svira ne samo hrpetinu zanrova po hrpi klubova, festivala i birceva, nego vec i izmislja neke totalno sulude stilove tipa top blop, trash dance, pop noise, art narodnjak… Ok, šalu na stranu, jer kod ovog producenta, dj-a i promotora elektronske glazbe su setovi detaljno koncipirani i sa uvijek naglasenom temom. cak i kad u potpunosti improvizira ovaj se izvodac drzi tog principa eklekcticnosti i raznolikosti. ovog puta mozete ocekivati od njega d’n’b, jungle, idm i jos pokoju varijaciju na temu.  Robert Radamant je izdavao svoju produkciju na hrv. netlabelu egoboobits, francuskom dogmacu, i svjetski poznatom jamendo-u, cesto suraduje sa poznatim zagrebackim d’n’b crewom Confusion, ponekad sa electro ekipom Crobot Crew, sa Karlovackim LED-ovcima i sad i sa udrugom Distorzija, pokretaca Glow Tonight projekta. Ako se volite u sitne nocne sati nakon hrpe cuge i jos kojecegarazbacati po flooru, nastup Roberta Radamanta ce biti taman ono sto vase srce zeli.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: