Robert Radamant’s Co

About the great big white world

La Mirage Breaks Da Rules

Posted by robertradamantsco on January 15, 2010

Pravila postoje da bi se krsila, zar ne? Tako bar kazu. Kako god, 22.1 ce u klubski orijentiranom bircu La Mirage Robert Radamant i Naos brejkati iliti krsiti pravocrtne ritmove klubske mjuze. Drugim rijecima, nakon odlicnog tech-minimal-pump your brain up partyja za otvorenje slijedi breaks-dnb-jungle-blow your mind away event. Da, teske rijeci iza kojih stoje odlicni ritmovi u funny dnb-jungle stilu koji ce i najvece statiste natjerati da trose svoje plesne ili ine cipele. Nastupaju vec spomenuti Robert Radamant i Naos, i dok o prvom vec znate dovoljno preskocit cemo opis tog izvodaca i prijeci na potonjeg.

Dakle, Naos je mlad ali odlican producent i DJ kojeg odlikuju raznolikost stilova, pazljivo koncipirana treklista i veoma precizni miksevi. Dok njegova produkcija zvuci kao da je sa legendarnog Warp Recordsa, njegovi DJ setovi su jedna skroz druga prica. Veoma mastovita i odlicno izvedena kombinacija junglea, drum’n’bassa i IDM-a je najkraci opis njegovih setova.

Nije naodmet niti spomenuti da se Naos bavi muzikom od 7. godine kad je upisao muzicku skolu. Sa 17 godina počinje producirati na kompjuteru te nakon 5 godina štancanja loopova i eksperimentiranja radi prve prave trake i
pušta ih prijateljima. Sada surađuje sa L.E.D. ekipom iz Karlovca koja promovira modernu glazbu. Za produkciju koristi Reason 4.0., Ableton i Traktor za dj-ing, te povremeno igracke koje cvile, cekice kojima udara po loncima i busilice kojima radi rupe di god stigne. Ok, ove zadnje sheme ne koristi, tako da se ne morate bojati za svoju ili njegovu psihu.

Anyway, 22.1 cete imati prilike skakutati uz funky d’n’b, jungle, IDM i opcenito razlomljene ritmove. Pravila ponasanja? Yo folks: odgovor je u naslovu najave.

See ya on the floor

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: