Robert Radamant’s Co

About the great big white world

nekoliko crtica

Posted by robertradamantsco on March 2, 2010

tu smo. na pocetku same kulminacije ove fuckin civilizacije. ili smo na kraju? jer: ne pokazuju li svi znakovi da smo dosli do Rimske Kurve – i to one reloaded one?! whatever, ovo je samo jos jedan dan u nizu isprepletenih oblika tisucljecima stare kulture, nesto tipa bloody sunday u prosirenoj verziji, kao ono “sjeban sam ali nisam kriv jer samo samo zrtva sistema: dokaz u knjiznici pod rubrikom psihologija. bihevioristicka, da budemo tocniji. ”

da, dobro ste vidjeli – zrtva sistema. ali fuck it – just do it, zar ne? dakle, idemo, prema zapadu, ka obecanoj zemlji, jer: jos imamo jebene klubove, jos imamo nase sankove, nase pice, i ono glavno: imamo facebook. dakle, zasto se bedirati?

life is good, life is funny, get a bunny and some money. jer, zar se ne svodi sve na to? ili imamo ipak jedan fuckin deep-kozmicki aspekt u ovoj ludnici znanu kao zivot? dont know, pitajte nekog drugog. ja sam samo lik koji se izdrkava po netu kad mu rimska kurva ne da jebat. i lik koji tu i tamo napravi neki mikrokozmicki party, knjigu, clanak, whatever, sve je to ionako u kategoriji drustveno prihvacenih propalica. na kraju, ja sam samo zrtva sistema. i ta zrtva se seta sa rukama u dzepovima na samom rubu civilizacije i ne pusi nikakve inicijace. jedino cemu se klanjam su jebeni totemi. ostalo, pa… ostalo su samo igracke za poigravanje na papiru ili u zvuku. i thats it. ili za one spore – ovaj tekst je s ovim zavrsio.

ciaos ekipo, idem do jedne kurve vidjet na cemu sam…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: