Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Gekko Breaks Da Rules 20.3 @ klub Gekko in Rijeka

Posted by robertradamantsco on March 8, 2010

Krajem mjeseca ožujka, točnije u subotu 20.03. u klubu Gekko, imat ćete se priliku izbaciti  višak stresa i kalorija nakupljenog preko tjedna i nabaciti jedan booty shake s dvojicom etabliranih guzomrdaca pod imenom phillipe i robert radamant. Sve to pod nezamislivo visokom cijenom od 20 kn.

Tko su phillipe i robert radamant i zašto ne propustiti prvi “Breaks Da Rules” u klubu Gekko?

phillipe dolazi iz poznate zagrebačke ekipe confusion, jednoj od najaktivnijih i najkvalitetnijih kruova elektronske glazbe i to ne samo na domaćoj, već i na regionalnoj klupskoj sceni. Nije naodmet spomenuti da su on i njegova ekipa zaduženi za postojanje festivala illectricity i S*CORE – snowboarding and music festival, te uspješnih klupskih večeri kao što su playground!, illectric funk, zig-zag, itd.

Dugogodišnje DJ iskustvo, precizni mixevi i kombiniranje glazbenih žanrova, samo su neke odlike radi kojih možemo phillipea svrstati među pionire elektronske glazbe izlomljenih ritmova. Svirao je s velikanima kao što su: LTJ Bukem i MC Conrad, Black Sun Empire, Optical, Teebee, EZ Rollers, The Bug, Joker, Dub Pistols, Modeselektor, DJ Krush, A Guy Called Gerald, Martyn, itd. Okretao je ploče na nizu svjetski poznatih festivala kao što su EXIT festival 04/09, MTV Valkana Beach, Lift festival/Sarajevo Film festival, Elevate Festival u Grazu, InMusic festival, Motovun Film festival, Outlook festival 08/09, Soundwave u Gardenu, Seasplash Reggae festival, Future Sound Of Zagreb, te mnogim drugim. Rado je viđen i u svim većim i manjim gradovima u Hrvatskoj, te je po službenim glazbenim zadatcima posjetio brojne gradove i države u Europi poput Slovenije (Bled, Škofija Loka, Ljubljana), Makedonije (Bitola), Graza, Villacha, Praga, Sofije, Beograda, Novog Sada, Sarajeva

http://www.myspace.com/xphillipex

robert radamant je DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Za njega ćemo reći da je nastupio skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje sa spomenutim confusionom, Crobotima, Bassinvadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov warm up u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike kao što su: dubstep, glitch hop, breakbeat, electro i d’n’b.  No da ne nabrajamo i opisujemo sve to, skočite na njegov myspace profil na kojem možete čuti njegovu vlastitu produkciju i nekoliko DJ setova, te se sami uvjeriti o čemu se radi i zašto ne propustiti ovu veselu zabavu.  So long folks: see ya on da floor!

http://www.myspace.com/robertradamantsco

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: