Robert Radamant’s Co

About the great big white world

16.4: ” Mini Teatar Breaks Da Rules” by phillipe & radamant

Posted by robertradamantsco on April 10, 2010

Petak, 16.04.2010.,

Mini Teatar (Osijek)

MINI TEATAR BREAKS DA RULES w.

phillipe (confusion/Zagreb) & robert radamant (egoboo.bits/Križevci)

upad: 20kn

mjuz: drum’n’bass, breaks, electro, UK funky, dubstep, grime, glitch-hop, hip-hop, barefoot, fidget house, kuduro, ghetto, bass, b-more, 2step, garage, digital dancehall…

Dva vrlo iskusna kauboja jašu opet svoja vruća sedla. Nakon gostovanja u emisiji “Plodovi Zemlje” u kojoj su demostrirali kako peljaju njihovi Traktori, u ovoj epizodi oni će upregnuti još dva konja, sami sebe, te kreću put Osijeka kako bi odglumili uloge života u Mini Teatru.

Robert i phillipe do sada se se iskazali u dramama i operama, a od baleta su odustali kada su se odlučili prestati brijat noge.  Omiljene uloge su im bile: Čarobna frula (nije onako kako se čini:), Eros s ovoga svijeta, Dekadencija (to ne moraju ni glumiti) i Munchhausen (premda dan danas ne znaju kako se to čita ni što znači;)

Uloge su bile vrlo zahtjevne, kako je i sam Robert jednom rekao “glumiti teglicu krastavaca je ipak komplicirana uloga! Morao sam se kiseliti danima kako bi postigao taj specijalni efekt”. Zato se phillipe dokazao raznim statiranjima u predstavama, a najduža uloga mu je bila čak minutu i pol, dok je prenosio gnojivo i pozdravljao od svoje strine tetku, na kutu pozornice gdje rastu jorgovani. On upravo kaže ovako: “Bilo mi je teško, pogotovo jer sam alergičan na jorgovane, premda su ti jorgovani bili umjetni”.

Sada znate koji pakleni put su ta dva mladića prešli do uspjeha. U ovoj ediciji phillipe i Robert kradu haltere iz majčinih ormara i odlučuju za predstavu cabare’n’ka Bare. Još jedanput, čista dekaDANCEija 😀

Pjevaju, plešu, skidaju se goli i sve to po nezamislivo visokoj cijeni od samo 20 kn 🙂

Biografije:

phillipe dolazi iz poznate zagrebačke ekipe confusion, jednoj od najaktivnijih i najkvalitetnijih kruova moderne elektronske glazbe i to ne samo na domaćoj, već i na regionalnoj klupskoj sceni. Nije naodmet spomenuti da su on i njegova ekipa zaduženi za postojanje festivala illectricity i S*CORE – snowboarding and music festival, te uspješnih klupskih večeri kao što su playground!, illectric funk, zig-zag, itd.

Dugogodišnje DJ iskustvo i upornost, precizni mixevi i kombiniranje glazbenih žanrova, samo su neke odlike radi kojih možemo phillipea svrstati među pionire elektronske glazbe izlomljenih ritmova. Okretao je ploče na nizu svjetski poznatih festivala kao što su EXIT festival 04/09, MTV Valkana Beach, Lift festival/Sarajevo Film festival, Elevate Festival u Grazu, InMusic festival, Motovun Film festival, Outlook festival 08/09, Soundwave u Gardenu, Seasplash Reggae festival, Future Sound Of Zagreb, te mnogim drugim. Svirao je  s mnogim njuškama kao što su: LTJ Bukem i MC Conrad, Black Sun Empire, Martyn, Optical, Teebee, Calyx, EZ Rollers, The Bug, Joker, Kode 9, Dub Pistols, Modeselektor, A Guy Called Gerald, DJ Krush, itd. Rado je viđen i u svim većim i manjim gradovima u Hrvatskoj, te je po službenim glazbenim zadatcima posjetio brojne gradove i države u Europi poput Slovenije (Bled, Škofija Loka, Ljubljana), Makedonije (Bitola), Graza, Villacha, Praga, Sofije, Beograda, Novog Sada, Sarajeva

http://www.myspace.com/xphillipex

robert radamant je DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Za njega možemo reći da je nastupio skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje sa spomenutim confusionom, Crobotima, Bass Invadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov warm up u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike kao što su: dubstep, glitch hop, breakbeat, electro i d’n’b. Svirao je s LTJ Bukemom, Ben UFO-om, te mnogim drugim poznatim DJ-ima. No da ne nabrajamo i opisujemo, lurknite njegov myspace profil na kojem možete čuti neke nove i stare produkcijske uratke, te nekoliko DJ setova. Na taj način ćete se sami uvjeriti o čemu se radi i zašto ne propustiti prvi Gekko breaks da rules party u Rijeci. So long folks: see ya on da floor!

http://www.myspace.com/robertradamantsco

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: