Robert Radamant’s Co

About the great big white world

TRIP TO WADADA STATION – reggae, dub, dubstep, drum ‘n’ bass

Posted by robertradamantsco on May 14, 2010

21.5 ce biti zanimljiva vecer u mediki koju svatko tko voli breaks i bass mjuzu ne bi trebo propustiti. moci cete cuti od reggaeja i duba do d’n’b-za i dzungle, i sto je poprilicno bitno, sve to ce izvoditi ekipa koja ima, pa u najmanju ruku, nemalog iskustva u dj-ingu. rijec je o lar plur laru, trip to zionu, robertu radamantu i dannyu bwoyju. necu mnogo o svakom od izvodaca, jer je to vec odradeno sa strane drugih, pa cu sad prekinuti svoje uvodno laprdanje i prijeci na sluzbenu najavu.

TRIP TO WADADA STATION“
reggae, dub, dubstep, drum ‘n’ bass

petak, 21. svibanj, 2010. Akc Medika 22h
20 kn prije ponoći/ 30 kn poslije ponoći

Nakon lude proslave rođendana Močvare, Trip To Zion odlazi malo do Medike! Naime, 21. svibnja očekuje vas nova urnebesna zabava koja će se odvrtiti u režiji DJ-a Roberta Radamanta, Danny Bwoya, Lar PLUR Lara i naših DJ predstavnika! Vjerujemo da vam nikad nije dosta dobrog tuluma, stoga svratite do Medike i budite zabavljeni!

DJ ROBERT RADAMANT

Robert Radamant je DJ, producent i promotor elektronske glazbe i evenata. Nastupao skoro po cijeloj Hrvatskoj, BiH, Srbiji, Sloveniji i Austriji. Osim toga, činjenica da redovito surađuje s Confusionom, Crobotima, Bassinvadersima, LED ekipom iz Karlovca i raznim drugim DJ ekipama, daje vam dovoljan razlog da pohodite njegov nastup u sklopu Trip To Wadada Station u kojem će vas lagano voditi galaksijama plesne cutting edge elektronike kao što su: dubstep, glitch hop, breakbeat, electro i d’n’b.

http://www.myspace.com/robertradamantsco
https://robertradamantco.wordpress.com/

DJ DANNY BWOY

Danny Bwoy pravim imenom Danijel Handjal dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Prve dodire s glazbom ostvaruje još u osnovnoj školi dok je pod prisilom pjevao Mucala, ali ozbiljnije se počinje baviti glazbom u trenutku kad u suradnji s grupom PcP radi stvar pod nazivom “Come With Us” u jungle verziji koja postaje veliki hit. Sljedeće tri godine uči o glazbi i prikuplja svaki savjet svog najboljeg prijatelja i jednog od najvećih d’n’b DJ-a na Balkanu Filipa Motovunskog kako bi usavršio svoje glazbeno umijeće.
Prepoznati ga možete po raznim stilovima glazbe od Jungla do Jump Up tunova. Danas iza sebe ima gaže na kojima je vrtio uz imena poput Filipa Motovunskog, Jana Becelea (Trip to Zion), Jin Sana (Kingston), Verbal Efendija & Princ Shanga (Kingstoned sound), Interlopea (FR), DJ Rahmaneeja, Dubbasstardsa, DJ Rottena, Sven Nalisa, Daniela Simića (Balkan breaks-Germay), MC Chakke i uz mnoge druge.

http://www.myspace.com/dannybwoy4e

LAR PLUR LAR vs. TRIP TO ZION DJ’ s (Jan Becele & Maya)

Lar Plur Lar je projekt koji čine tri selektora (RElF, RasEast, Ras Sale I), te MC svima poznatog imena MC M.I.S.T..Svoju misiju započeli su 2007. godine kada su počeli prvi nastupi u klubovima kao što su Tabu, Melin, Funk, Cica. Pokrenuli su Wadada Station glazbenu reggae emisiju na Radiju SC koja traje i današnjih dana. U ove tri godine nastupali u skoro svim klubovim u Zagrebu, te posjetili Pulu, Kutinu, Novi Marof, Celje,Veliku Goricu… Nastupali su na festivalima poput Seasplasha, In Music Festivala, Outlooka… Zaslužni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi-a te Chip Fu-a.

http://www.myspace.com/larplurlar

Trip To Zion je inicijativa građana koja djeluje od ožujka 2005.g. s ciljem promoviranja DJ kulture, glazbenih skupina i sound systema iz Hrvatske čiji je glazbeni izričaj baziran na vrstama glazbe kao što su: reggae, dub, dubstep, d’n’b, jungle, breakbeat i trance. Trip to Zion oko sebe okuplja grupu mladih entuzijasta koji se bave promocijom urbane kulture mladih. Od samog početka organizirali su program u klubu Močvara na mjesečnoj bazi pod istim imenom, gdje su ugostili gotovo sve eminentne izvođače s hrvatske scene, te trenutno aktualne strane bendove, DJ-e I MC-e. Imali su čast organizirati koncerte i klupske zabave sa stranim i domaćim izvođačima kao što su Ez3kiel, Alpha & Omega, Vuneny, Dubioza Kolektiv, ST!llness, Antenat, S.A.R.S., Afrikan Simba, Mungos HI- FI, OnDubGround, Interlope i mnogih drugih. 21. svibnja u AKC Mediki će vas zabavljati DJ predstavnici ovog kolektiva Jan Becele i Maya!

http://www.myspace.com/triptozion

Support:

Reggae.hr
http://www.reggae.hr

Kingston cd & vinil shop
http://www.kingston.hr

Zion Radio @ Radio Student 100,5 MHz
http://www.radiostudent.fpzg.hr/index.php/emisije/glazbene-emisije/zion-radio

Wadada Station @ Radio SC
http://neutron.sczg.hr:8000/stream.m3u

Terapija.net
http://www.terapija.net

Kaj ima, Zagrebe?
http://www.kaj-ima.hr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: