Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Natjecaj: ULUPUH-ov natječaj

Posted by robertradamantsco on May 24, 2010

preuzeto sa kulturpunkt.hr

Poziv na sudjelovanje
ULUPUH-ov natječaj
Rok: 31. svibnja 2010

ULUPUH – Hrvatska udruga likovnih umjetnika primijenjenih umjetnosti raspisala je natječaj za izložbe i projekte u 2011. godini.
Prijedlozi mogu uključivati:

* izložbe
* izdavačke projekte
* edukativne projekte
* međunarodne projekte u zemlji ili inozemstvu
* kao i sve ostale vrste projekata (tribine, prezentacije, akcije…) koje doprinose razvoju i afirmaciji primijenjenih umjetnosti kako su obuhvaćene strukturom ULUPUH-ovih 17 sekcija.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi autori i autorske grupe (uključujući i studente) s područja Republike Hrvatske, kao i oni koji su svojim djelovanjem vezani uz Hrvatsku.

Svaki autor ili autorska grupa ima pravo prijave i sudjelovanja na Natječaju s najviše 2 (dva) prijedloga u slijedećim kategorijama:

a) Izložba:

Prijedlog za izložbu predaje se na posebnoj Prijavnici, s priloženom traženom dokumentacijom (vidjeti u Prijavnici). Od 2011. ULUPUH raspolaže sa dva izložbena prostora, uz Galeriju ULUPUH ponovno je pokrenuta Galerija Permanenta, sada na adresi: Preradovićeva 44, Zagreb (1. kat). U Prijavnici je stoga potrebno zaokružiti za koji se od ova dva prostora izložba prijavljuje. Napomena: Galerija ULUPUH zaprema prostor površine 106 m2, a tlocrt galerije i fotografije unutrašnjosti moguće je vidjeti OVDJE. Galerija Permanenta zaprema četvrtasti prostor površine 48 m2.

GalerijaPermanenta_final

Unutrašnjost Galerije Permanenta

b) Projekt (izdavački, edukativni, istraživački…):
Za prijedlog unutar ove kategorije ne postoji obrazac prijavnice, ali prijedlog mora sadržavati:

* Podatke o predlagatelju i realizatoru/rima projekta (biografije)
* Naziv projekta
* Kratki opis projekta
* Cilj projekta
* Faze realizacije projekta
* Troškovnik

Sve prijavljene prijedloge pregledat će i odabrati Umjetnički savjet ULUPUH-a. O rezultatima žiriranja kandidati će biti obaviješteni krajem lipnja 2010.

Prijave se primaju do 31. svibnja 2010. godine, u Galeriji ULUPUH (Tkalčićeva 14, Zagreb), radnim danom od 10 d 17 sati (četvrtkom od 10 do 13 i od 17 do 20 sati) te subotom od 10 do 13 sati.

Za sve dodatne informacije moguće se obratiti voditeljici galerije Maši Štrbac, telefonom na: 01 48 13 746, ili e-mailom na adresu: galerija-ulupuh@zg.t-com.hr.

Leave a comment