Robert Radamant’s Co

About the great big white world

mali osvrt na Trip To Wadada Station iz subjektivnog ugla :))

Posted by robertradamantsco on May 31, 2010

znate kada vas nesto tjera da kazete sto vam je na umu? ono, fakat vas tjera, ne da vam mira, stovise, isfurava vam glavobolju dok god to ne izrecete. nakon toga – olaksanje za nekoliko tona. e pa, tako nesto slicno mene tjera ovih dana da bacim koment na party odrzanog 21.5 u mediki naziva trip to wadada station. tjera me da nesto kazem o tome jer je party bio super, odlican, preedobar… i ovo ne kazem samo zato jer sam i ja tamo nastupao, nego radi cjelokupnog dojma, radi atmosfere vruce poput guma na trkacim autima, zbog odlicne mjuze cija je energija strujala prostorom stvarajuci nasmijesene face i poskakujuca tijela.
svi su izvodaci odlicno svoj posao odradili – cak i moja malenkost. prvo su lar plur lar zagrijali party sa digital dancehallom cije su vesele vibre privukle ljude oko nekih pol 12-12, onda je zavrtio robert radamant iliti moja malenkost glitch hop na koji je nadovezao dubstep, da bi na kraju zavrsio sa drumbom na koju se danny bwoy odlicno spojio i nastavio do kraja rasturati plesne ili ine cipele publike u tom raskalasenom zanru.
a publika: svaka cast – ljudi: bili ste odlicni! ustvari, ovo je pohvala publici koja je bila i vise nego inspirativna. jos jednom fala svima koji ste dosli, uzivali u raznolikim zvukovima i na kraju se opustili uz nasu mjuzu i (nadam(o) se) dobro zabavili. 9.7 je ponovno slican event u mediki, pa eto, pozivamo vas vec sada na taj party.
cheers za publiku, organizatore (trip to zion), izvodace (lar plur lar, robert radamant & danny bwoy) i na kraju – za mediku.
stay well folks

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: