Robert Radamant’s Co

About the great big white world

danas radio emisija Transmigration – predstavljanje The Glitch Moba i Phillipea

Posted by robertradamantsco on October 26, 2010

buduci da naslov govori mnogo toga, nastavit cu tako sto cu samo jos dodati gdje i kada: radio sc od 19 do 21 h. danas. 26.10. 2010. god., one godine koja zaostaje  10 god za pretkazanom biblijskom apokalipsom i ona godina koja nudi hrpetinu odicne glazbe. nesto od te glazbe ce se i danas moci cuti u radio emisiji roberta radamanta (da da, moderatora ovog planetarno-popularnog sajta) naziva transmigration. danas cemo imigrirati u L.A., uzet par stvari i infoa o the glitch mobu i dofurat ih u digitalnom obliku u radio postaju sc-a. mislim da se s.a.d.-ov a imigracijska murja nece previse zaliti, osm ako imaju sad vec i  digitalnu murju za to podrucje.nista cudno ako mene pitate…

anyway, osim sto cemo zavrtjeti dosta mjuze od te trojke, prvotno cetvorke znane kao glitch mob, ekipe producenata i dj-a koji su takoreci reprezentativno ime za glitch hop zanr, imat cemo jednog gosta. rijec je o phillipeu iz confusiona, mnogima  poznat kao dj/producent/organizator/biznismen/lovator i bla, i koji ce nam pustiti nekoliko trekova iz repertoara svoje produkcje, koji ce nam reci kakvi su sve planovi confusiona za ovu sezonu i koji ce ispricati kako se jednom rukom sinkronizira beat a drugom hendla sa smootchima na outlook festu.

ok, to je ugl to. mozete ocekivati pravu  svastariju, kako mjuze tako i spika, mozete stisnuti i record na audacityju i cijelu emisiju snimiti da vam popuni hladne rupe u vremenu, a mozete i nista od toga ne raditi.

anyway, cujemo/slusamo se :))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: