Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Wrestling Fucking Loving bla…

Posted by robertradamantsco on March 4, 2011

here i am, as the great fucked up guy in the valley. ne bas pijan, ali niti cist. sta reci, thats life. znam, prava mudrost, stovise, novost, no isto tako znam da me ovdje nije bilo nekoliko mikrostoljeca, pa eto zato jedan mirkopost. post cija je zadaca razviti ovo drustvo civiliziranih majmuna koji poskakuju kao sumanuti svaki za svojom bananom koja ima za ovu vrstu opojno djelovanje. the ego rules, and we are just fules…

ali ok, necu tako, pa cu reci kako mi je divno biti bez neta kojeg su mi ove kapitalisticke svinje iskljucili radi razloga o kojima sad necemo. ono o cemu budemo je to da sam postao nedostatkom neta hiperproduktivan, poceo sam pisati kao nabrijani ferari i raditi mjuzu poput religioznog fanatika. i ok, tu i tamo po koji nepredvidljiv tulum, tu i tamo koja mala (velika) scena, crazy shit, uobicajeno za psihicki zdravog ludaka. sve to ide pod razno, zar ne? mislim, i vi to radite… i nemojte se stoga zderati ili mi se nabacivati ludim komentima. ok, serem, samo se nabacujte, nije bed, gotivim komente, pogotovo one spaljene. just do your shit. inace naslov jedne od mojih posljednjih stvari, no buduci da ju nema sad na netu, eto nesto cega ima na netu, i to za stream i za free download:

http://www.archive.org/details/WrestlingFuckingLoving

da, istina, ova stvar je vec bila ovdje, bila je i na faceu, bila je i po setovima i po kojekakvim drugim sranjima, ali eto, ime stvari kao i sama stvar bas odlicno docaravaju moju trenutnu situaciju, pa stoga, her we go.

na kraju, to je inaslov ovog ovdje toliko koncipiranog i razradenog posta.

anyway, vrijeme je da odgibam, da se malo maknem, sklonim; moram ici dalje, nesto promijeniti, nesto odraditi. (urokati se veceras na maskenbassu? drjemuckati pred filmom? ili biti hiperproduktivan? we’ll see whats gonna be…)

zato, stay well folks: i got some wrestling & fucking & loving to do…

pozz

ps. ovo zadnje svima preporucujem, jer ce tako unaprijediti kako razvoj svoje osobe, tako i razvoj ovog divnog novog (drevnog) svijeta…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: