Robert Radamant’s Co

About the great big white world

26.3.11 Discordia: Urban Jungle Breaks Da Rules

Posted by robertradamantsco on March 23, 2011

Ovu subotu, 26.3.11′, imate cijeli arsenal napumpanih energija. Klub Discordia ugošćuje dvoje DJ-a,  Marie i Roberta Radamanta, obadvoje članovi Urban Junglea. Marie je DJ-ica koja vrluda između breakbeata, dubstepa i d’n’b-sa, Robert Radamant također ispušta iz zvučnika takve stilove, uz male dodatke tipa hip hopa, IDM-a, electra, techna i glitch hopa. Bez sumnje event na koji bi svaki clubber trebao otići da se rastereti od glavobolja radnog tjedna. Ekstremni  hedonisti i glazbeni uživatelji, ovo je taman za vas, jer propustiti nastup likova koji su svirali sa Ben Ufom,   LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom,  Onemanom, ali i s  domaćim maherima tipa Funk Guru, Juice, Phillipe, Jan Becele, DJ Xed itd i tome sl, to bi bila prava šteta ne pohoditi. Dakle, 26.3, subota je fuckin plesna groznica u Discordiji sa Marie i Robertom Radamantom iz Urban Junglea uz breaks-d’n’b-electronica beatove.

Podrobnije o izvođačima:

Robert Radamant, producent, Dj i promotor elektronske klupske mjuze je lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova. Prešavši cijelu bivšu jugu kao i dio“ zapada“,  surađivao je sa mnogim kolegama sa egoboobits etikete (m.org, Hiram Abiff, Visitor Q), te sa raznim drugim izvođačima/crewovima (Confusion, Crobot Crew, Bassinvadersi, Trip To Zion, Lar Plur Lar, 48260…). U posljednje vrijeme dosta često surađuje sa spomenutom Confusion ekipom, jednom od najaktivnijih i najkvalitetnijih d’n’b-breaks-electronica ekipa ne samo u Hrvatskoj, nego i šire. Dijelio je pult sa Ben Ufom, LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjem, Onemanom i raznim drugim imenima sa svjetske breaks-bass scene. Bez sumnje jedna od zanimljivijih pojava na našoj, ali i stranoj klupskoj sceni.

http://www.myspace.com/robertradamantsco

Marie:

 

Marie bxT. je 20. godišnja producentica i DJ iz Zagreba. Kao član Urban Jungle kolektiva doprinosi generalnoj zabavi diljem Hrvatske i šire. Vrti dubstep i dnb/jungle ali se u njenim mixevima moze cuti i sve popularnijeg drumstepa, breakbeata i breaksa. Ova hiperaktivna mlada dama ima iza sebe vec masu partya, a o kvaliteti govore samo imena s kojima surađuje: Trip to Zion(Zg), Cfsn (Zg)i Beat Busters crew, Momento Demento Psytrance crew (Amsterdam), Ridim n Culture (Zg), Danny Bwoy (TtZ), Glow DJs feat Vizitor(Pula), Kingstoned Sound, Verbal Efendi , Boj Lucki/MIR crew (Swe) King Shango, MC M.I.S.T. dr. Posebno voli vrtit b2b dubstep/dnb set sa Jan Becele-om (TtZ), kada nastaje opci kaos na dance floor-u.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: