Robert Radamant’s Co

About the great big white world

23.12. Bambi Eyes VS Break Da Rules u Tvornici Čokolade

Posted by robertradamantsco on December 19, 2011

23.12. Bambi Eyes VS Break Da Rules u Tvornici Čokolade

Zadnji Bambi ove godine donosi pregršt novosti, prije svega suradnju s klupskim programom Break Da Rules. Bambi Eyes i BDR u ovom izdanju igraju se u pomaknutom svijetu Willija Wonke, pred sam Božić izgubimo se skupa u Tvornici Čokolade, ovaj…Tvornici lijeka protiv mainstrem-a, Sirupu: tražimo zlatne karte, trpamo bombone, čokse i mikiče u usta i džepove.

 

Resident Patricio na južnoj polutci traži novu inspiraciju i ritmove pa smo bili prisiljeni naći novog DJa. Da ne bi otišli predaleko i da ne bi netko zaboravio ovog simpatičnog venecuelca odlučili smo pomoć potražiti od Patricijevog sunarodnjaka s adresom prebivališta u susjednoj Sloveniji, točnije Ljubljani. Francisco Alvarez aka Analogue Klash odmah nas je osvojio širokom paletom glazbenih smjerova u svojim setovima i trackovima prožetim synth pop-om i, naravno, bastard pop-om.

 

Na donjem flooru iliti u Čokoladnoj Sobi čudesan trip započinje s DJ Gogoleskom, nakon kojeg Vas elektriziraju Dr. Klash i P.D. Ricco. Taj kičasti svjetlucavi blagdanski vikend Bambi obogaćuje svoj i inače sadržajom bogati klupski program. Po prvi put donosimo i specijalan modni performans. Predstavljamo mladu dizajnericu Martinu Zeleniku i njenu čarobnu modnu liniju Druid. Plesno uzbuđenje na podiju opet nam podižu novim i jedinstvenim performansima naš dragi kolektiv Party Like A Rock Star. S  tajanstvenom hostesom Tinom po želji dogovorite obilazak svih soba u Tvornici Čokolade, samo pazite da vas se ne dočepaju OOmpa LOOmpe ili da ne upadnete u drobilicu za orahe.

 

Gornji floor ili Televizijska Soba emitira program Break Da Rules, razjaren i krivudav mix u pravom smislu te riječi, golemi i ful hibridni coctail na plemensko-urbanom ritualu partyjanja. Kombinirajući uvijek druge DJ-e i žanrove elektronske klupske mjuze, nastaje neprestani fluid hibridnih komponenata u fluktuirajućoj atmosferi. Raznolikost i promjena kao neka vrsta esencije. Takve izravne mutacije i istovremeno istraživanje žanrovskih modela daju snažnije motiviranje vlastitog otvaranja, istraživanja, lutanja, stapanja, spaljivanja, rasturanja…

Razjarit će im moždane vijuge, svakome na svoj način, ali neke i upaliti, opet na svoj način. Na kraju, i zove se Breaks Da Rules, zar ne? (i sad, što vi mislite na kojem flooru će plesati Willy Wonka!?)

 

 

LINE UP

 

ČOKOLADNA SOBA: Bambi Eyes

 

DJ Gogolesko

(Warm up, Clubbin’&Chillin Apartman, Cookies Bakers Jamaica, Katran)

 

P.D. Ricco /How Convinient

(BlitzKids Sirup ; dont make new people K4 Ljubljana; The White canvas Helios Hvar; KC Grad Beograd)

 

Dr. Klash /Analogue Klash

(Kino Movimento Berlin, Feito/Conceito Coimbra PO, K4 i Gala Hala Ljubljana, Sirup Zagreb)

Dr. Klash nam dolazi iz Venecuele u kojoj je proveo veći dio djetinjstva, nakon čega je selio na Karibe pa Kolumbiju i na kraju nam stigao u Sloveniju, Ljubljanu, gdje i danas živi.  Skupivši od malih nogu raznoliko kulturološko i glazbeno iskustvo sada to isto pretače u glazbu u kojoj suprotsavlja tropske ritmove poput Moombahton, Kuduro i Reggaeton sa sirovom snagom elektroničkih glazbenih smjerova kao što su Techno, Dubstep i Electro, tako kreirajući glazbeni koktel elektronskih i tropskih sastojaka. Doktorov glavni cilj je dostaviti originalno glazbeno i vizualno iskustvo u kojem publika nema drugog izbora nego izgubiti se u plesnom transu od početka do kraja.

 

http://www.facebook.com/analogueklash

 

http://www.youtube.com/analogueklash

 

DRUID modni show

Martina Zelenika, vlasnica i dizajnerica modnog branda DRUID, diplomirala je na Grafičkom odsjeku ALU u Zagrebu, magistrirala na smjeru Video-New Media na Akademiji za likovnu umjetnost i oblikovanje u Ljubljani i aktivno izlaže svoju umjetnost od 1996. godine u Hrvatskoj i inozemstvu. Izražava se u različitim medijima, interaktivni i MM projekti, scenografija, fotografija, računalna grafika, glina i gips, crtanje, slikanje i grafički dizajn. 2011.godine osmišljava konceptualni EKO brand DRUID kao umjetničko modni brand koji spaja grafički i modni dizajn i djeluje na ljudsko promišljanje o očuvanju Prirode. Kolekcija se sastoji od ženskih i muških odjevnih grafika, hlača i unisex torbi, ogrlica, šalova i šešira. Svaki predmet izrađen je u ograničenoj seriji primjeraka. Koristi pamučne, prirodne i reciklirane materijale.

 

http://www.druid-style.com/web-shop/

 

Party Like A Rock Star plesni performans

PLAR je skupina profesionalnih animatora koja se bavi entartainmentom i nenadmašni su pri stvaranju dobre atmosfere na svakom partiju. Od ovog party kolektiva možete očekivati sve i svašta, s naglaskom na profesionalni ples još u svom opusu imaju i animaciju, žongliranje, striptease, akrobaciju.

 

http://www.facebook.com/groups/126717157435540/

 

 

TELEVIZIJSKA SOBA: Break Da Rules

 

DJ Xed

DJ Xed je počeo kao b-boy plešući na electro funk i hip hop ritmove. Krajem 80ih počinje svoju DJ karijeru u zagrebačkom klubu KSET kao član disko sekcije. Najzastupljeniji pravci u njegovim setovima su electro, funk i hip hop. Početkom i sredinom 90ih puštao je uglavnom hip hop po zagrebačkim klubovima, a krajem 90ih do danas posvećuje se electru, osniva Crobot Crew zajedno s N-terom. Kao član sada već svjetski poznatog dvojca promovira electro u zemlji i u svijetu kroz produciranje (izbacio je i par izdanja, remixeva, gostuje na par kompilacija), djiranje (nastupi u hrvatskoj, ex

yu, miamiju, madridu, glasgowu, poljskoj, nizozemskoj etc.), izdavanje (suvlasnik labela Crobot Muzik).

 

http://soundcloud.com/dj-mi-xed/remote-control-infrared-remix

 

http://soundcloud.com/dj-mi-xed/remote-control-infrared-remix

 

 

Robert Radamant

Producent, Dj i promotor elektronske klupske mjuze je lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova. Prešavši cijelu bivšu jugu kao i dio “zapada“, surađivao je sa mnogim kolegama sa egoboobits etikete (m.org, Hiram Abiff, Visitor Q), te sa raznim drugim izvođačima/crewovima (Confusion, Crobot Crew, Bassinvadersi, Trip To Zion, Lar Plur Lar, 48260…). U posljednje vrijeme dosta često surađuje sa spomenutom Confusion ekipom, jednom od najaktivnijih i najkvalitetnijih d’n’b-breaks-electronica ekipa ne samo u Hrvatskoj, nego i šire. Dijelio je pult sa Ben Ufom, LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjem, Onemanom i raznim drugim imenima sa svjetske breaks-bass scene. Bez sumnje jedna od zanimljivijih pojava na našoj, ali i stranoj klupskoj sceni. Kod izvođenja najbitniji mu je groove, kompaktnost, snaga, dubina, putanja… Svega toga ima na nastupima Roberta Radamanta radi čega vam ne bude henganje za šankom glavna okupacija. A ako je, onda će vam se on pridružiti.

 

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-cyber-dina

 

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamants-drunk-breakbeat-set1

 

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-kundun

 

 

Advertisements

One Response to “23.12. Bambi Eyes VS Break Da Rules u Tvornici Čokolade”

  1. Kulturrastis…

    […]23.12. Bambi Eyes VS Break Da Rules u Tvornici Čokolade « Robert Radamant’s Co[…]…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: