Robert Radamant’s Co

About the great big white world

GLITCH HOP SHOP w. phillipe & robert radamant 1.3 @ Grič, zg

Posted by robertradamantsco on February 25, 2012

Sa zadovoljstvom najavljujem drugi po redu Glitch Hop Shop event sa phillipeom i robertom radamantom.  O izvodacima kao i o konceptu i cilju eventa mozete dolje nize saznati vise infoa. Dakle, osim da vas pozdravim mogu jos jedino reci da ce nam biti drago vidjeti vas u cČetvrtak, 01/03/2012 u Griču gdje ce prstati elektronski zvukovi i rokati spaljeni beatovi na luckasto-masne baslinije.

see ya folks
GLITCH HOP SHOP @

Klub Kino Grič w.

phillipe (CFSN)

robert radamant (Break Da Rules)

Ulaz besplatan!

Početak u 22, kraj u 2h

__
U posljednjih nekoliko godina dolazi do nagle popularizacije nekoć alternativnih elektroničkih glazbenih pravaca. Prouzrokovano stagnacijom i manjkom inovacija u polju kreativnog glazbenog stvaralaštva, došlo je do svojevrsnog zasićenja ljubitelja glazbe na struju. Dubstep je u tom smislu definitivno najbolji primjer. Do prije par godina gotovo nitko nije ni čuo za taj izraz, a danas je dubstep prisutan na većini redovnih klupskih programa. Takvi eventi su najčešće vrlo uspješni, a klubovi dupkom puni. Unatoč tome krećemo korak dalje kako bismo zagrebačkim clubberima predstavili još jedan, vrlo energičan i plesni, ali u nas još uvijek relativno nepoznat glazbeni stil pod imenom glitch hop.

phillipe (CFSN, Beat Busters, phillitchevanje)

Sa svojim CFSN DJ teamom uskoro slavi desetu godišnjicu bivanja na sceni. Organizator je illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i mnogih drugih projekata, te već dugi niz godina član Beat Busters ekipe. Ponekad vrijeme provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce. Samo vrijeme mu ne teče u korist i dani su kratki. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Sofije, Bitole (MK) do Bleda, Villacha, Graza i Praga. Česti je gost najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su: EXIT, Outlook, Hideoutu, Share, Terraneo, Elevateu, Soundwaveu, Atlantis, MTV Valkana Beach, te mnogih drugih.

 

www.facebook.com/xphillipex

Robert Radamant (Urban Jungle, Break Da Rules)

Producent, Dj i promotor elektroničke klupske mjuze, kojega su godine i godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više glazbenih stilova. Prešao je cijelu bivšu Jugu kao i dio “zapadne strane“, te surađivao je s mnogim kolegama s egoboobits etikete i raznim drugim izvođačima/crewovima (Confusion, Crobot Crew, Bassinvadersi, Trip To Zion, Lar Plur Lar, 48260…). Nastupao je s Ben Ufo-om, LTJ Bukemom, MC Conradom, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjem, Onemanom i raznim drugim imenima svjetske breaks-bass scene. Bez sumnje jedna od zanimljivijih pojava na našoj, ali i stranoj klupskoj sceni. Kod izvođenja najbitniji mu je groove, kompaktnost, snaga, dubina, putanja i puna boca 🙂

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-breaks-hop

www.soundcloud.com/robert-radamant
Više o glitch hopu i programu naći ćete na novom Facebook pageu:

www.facebook.com/glitchhopshop

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: