Robert Radamant’s Co

About the great big white world

DJ exchange projekt Underground Alliancea

Posted by robertradamantsco on August 20, 2012

ciaos ekipo

ovdje cu predstavit jedan projekt koji, iako je tek na zacetku, ima fin potencijal koji moze obogatiti underground scenu elektronske mjuze na nasim prostorima. ukratko, kao sto pise u naslovu, radi se o razmjeni dj-a/izvodaca elektrssnke mjuze hibridnih, ajmo reci zescih zanrova. razmjena se odvija medu izvodacima koji su izdali svoje radove na Undergroung Allianceu sto je izmedu ostalog i nezavisni label koji okuplja producente elekr. mjuze iz ex juge. nadam se da vam je ideja zanimljiva, i tko zeli sudjelovati i/ili ima kakvih pitanja, moze ih uputiti na: undergroundalliancedj@gmail.com ili eventualno na moj mejl. robert.radamant@gmail.com. odmah moram reci da cemo vise znati tek kroz nekih mjesec dana. no u svakom slucaju, updateovi idu, kompilacija u tri dijela je izdana na UA labelu kao i mnogo novih, samostalnih izdanja, a razna druga su u pripremi. ovdje je rijec o projektu koji kada zazivi bez sumnje bude obogatio scenu ne samo ex yuge, nego i sire. eto ovdje sad sluzbeni info o Underground Allienceu.

Underground Alliance udruzenje ,nastalo krajem 2011 godine , kao fejsbuk grupa u cilju promocije i povezivanja producenata iz drzava nastalih raspadom bivse Jugoslavije.Vremenom se pojavila ideja za sto cvrsce povezivanje autora iz regiona . Tako je nastala ideja o zajednickoj kompilaciji koja treba da izadje krajem marta 2012 godine,kao i osnivanju labela koji bi pokrivao autore iz citavog regiona.
Sve je ovo jos u povoju mada postoje dobre naznake da idemo u pravom smjeru.Zanrovi koje promovisemo i zasupamo su pretezno “alternativne elektronske prirode” to sve mozete ispratiti na nasoj grupi.Ovaj profil je uz forum ,posvecen novostima vezanim za U.A. najnovijim izdanjima,spotovima,intervjuima i tako dalje…nadamo se da ce te uzivati i pozdav od svih nas iz U.A.
Peace n Love!

Underground Alliance Association, formed in late 2011, as a Facebook group to promote and connect producers of the state emerged after the breakup of the former Yugoslavia.By the time the idea for stronger connection has show up. Thus emerged the idea of a joint compilation that should come out in late March 2012, and the establishment of label that would cover artists from around the region.All this is still in its infancy, although there are good indications that we go in the right way!Genres that we promote are mostly alternative electronica!
We hope you will enjoy and greetings from all members of the UA.Peace n love!

forum UNDERGROUND ALLIANCE:
http://undergroundalliance.maxforum.org/

blog UNDERGROUND ALLIANCE:
http://undergroundallianceexyu.blogspot.com/

UNDERGROUND ALLIANCE GRUPA NA FEJSBUKU:
http://www.facebook.com/groups/undergroundallianceexyu

UNDERGROUND ALLIANCE GRUPA NA SAUNDKLAUDU:

UNDERGROUND ALLIANCE na bandcamp.com :
http://undergroundalliancerecords.bandcamp.com/

UNDERGROUND ALLIANCE na last.fm:
http://www.last.fm/label/Underground+Alliance

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: