Robert Radamant’s Co

About the great big white world

16. 11. Digital Madness presents: DJ Sven Jay & robert radamant @ Club SECRET

Posted by robertradamantsco on November 14, 2012

Dame i gospodo, pozivamo Vas na dance ludilo u Secretu uz Digital Madness ekipu koja će se pobrinuti da je riječ ludilo opravdana. U petak  16.11. se u klubu Secret priređuju poslastice iz svijeta elektronske klupske mjuze:   house, techno, electro, tech-house, electro-house, nu breakbeat i još razni žanrovi srodni ovim navedenim će harati kroz vaša tijela i umove za što će se pobrinuti DJ Sven Jay i robert radamant. DJ Sven Jay je u svojih devet godina aktivnog nastupanja svirao s domaćim house-mash up junacima poput Dj Pimp, Dj Bizzare, Dj Latin Prince itd., a robert radamant s imenima poput  LTJ Bukem, MC Conrad, Ben Ufo, Oneman, Hot City, Dynamic Bass System kao i sa hrpom hrvatskih eminentnih imena poput Phillipe, Funk Guru, Juice, DJ Xed itd.  Osim mnogo dobre mjuze bit će i  puno cuge za malo novaca.

Dakle: petak 16. 11., Klub Secret, bezobrazno besplatan upad od 22:00 h do… tko zna?

O izvođačima:

robert radamant (Underground Alliance, Digital Madness, Break Da Rules)

robert radamant, producent,  DJ i promotor klupske glazbe, lik kojeg su godine produkcije i nastupanja odlikovale raznolikošću žanrova i miješanja više stilova elektronike. Nastupao je po raznim festivalima poput Illectricity, Media Mediteranea, Test!, Sloboda Stvaralaštvu i raznim drugima kao i po mnogim klubovima cijele ex YU. Kao event menadžer i promotor radi na nekoliko glazbenih projekata poput Underground Alliance, Break Da Rules i Glitch Hop Shop. Dijelio je pult sa Ben UFO-om, Dynamik Bass Systemom, Hot Cityjima, Onemanom i nekim drugim imenima svjetske breaks & bass scene. Dio njegove glazbene produkcije našao se i na raznim kompilacijama, studentskim i eksperimentalnim filmovima, dokumentarcima, igricama itd.  Kod izvođenja najbitniji mu je groove, kompaktnost, snaga, dubina, putanja… Svega toga ima na nastupima roberta radamanta radi čega vam ne bude henganje za šankom glavna okupacija (a i ako bude, onda će vam se on pridružiti).

House-electro:

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/robert-radamant-total-apolo-dance-shit/

eclectic:

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-cyber-dina

breakbeat:

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamants-drunk-breakbeat-set1

house-tech house:

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/sweety-sexy-pretty/

 

D’n’B:

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-dnb-trip2

glitch hop1:

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/robert-radamant-glitch-hop-shop-promo-mix-part-ii/

glitch hop2:

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-breaks-hop

dubstep:

http://soundcloud.com/robert-radamant/robert-radamant-dubstep-soundscapes

 

DJ Sven Jay (Digital Madness)

Sven Jelinić je jedan od onih kojima je mjuza vjerojatno u krvi. Počeo je tamo 90-tih raditi svoje prve melodije na 386ici. Sa 13 godina je na poklon za rođendan  dobio prve vinile Tehnics od svog ujka koji se bavio dj-ingom. Uz svog profesora Dj Luca Montecchi-a 2005.  godine je upoznao mnoge jake dj-e( Dj Pimp, Dj Bizzare, Dj Latin Prince,…. .) koji su mu pomogli da krene ka profesionalnim vodama, a najviše je ruke u tome imao već spomenuti Dj Luca Montecchi.  Prvi pristup u profesionalne vode dj-inga bio je 26.05 u Hemingway Bar-u Opatija na CORONA DJ CONTEST-u sa DJ PIMP, DJ BIZZARE, DJ TOMMY  i DJ SVEN JAY. Sven je  naravno preuzeo 3. mjesto pobjedivši DJ Bizzare-a. Od tada ga se moglo čuti u Hemingway-u (OP, RI, ZG), Teuta (RI),  Tesla (RI), El Rio (RI), Zen (PU), Pirates (PAZIN) te na još raznim mjestima.

Kao što Sven kaže sam za sebe: „U svojim DJ setovima vrtim House, Trance, Techno, Funky, rnb-house mashup, hip hop i s tim žanrovima povezane pravce. Obzirom na mjesta na kojima sam nastupao te ljudi s kojima surađujem moći ćete zaključiti sami što trebate o meni. Kako sam radio uz navedene dj-e, polako sam se počeo odvajati i odrađivati svoje večeri te sam organizirati poneki party. Te aktivnosti su mi pomogle da se bolje i dublje upoznam sa scenom, ali i da si kupim svoju drugu opremu.  Pomoću tog iskustva i novostečene opreme  razvijao sam se sve više te sad dostigao jednu općenito gledano kvalitetnu razinu u žanrovima koje istražujem.  Trenutno surađujem s robertom radamantom (producent/dj/event menadžer/promotor…) i s Mihaelom Lanom, jednom od kvalitetnijih promotorica na našim prostorima.“
Linkovi za setove:

https://soundcloud.com/dj_sven_jay/thrue-your-heart

http://www.mixcloud.com/DjDarkMoon/dj-sven-jay-psyhodelia/

 

http://www.mixcloud.com/DjDarkMoon/pumping/

http://www.mixcloud.com/DjDarkMoon/dj-dark-moon-lets-get-funky/

http://www.mixcloud.com/DjDarkMoon/dj-dark-moon-listen-your-heart/

 
 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: