Robert Radamant’s Co

About the great big white world

Breaks Da Rules 7.12 predstavlja: No Hits party @ F Club w. Fromm, Dots, Shteker & robert radamant

Posted by robertradamantsco on November 25, 2012

Svim ljubiteljima elektronske mjuze,  ful nam je drago što Vas možemo pozvati na još jedan  Break Da Rules event, ovog puta u  F Clubu divnoga dana iliti noći 7.12.   Kao i obično, i na ovom Break Da Rulesu će se ispreplitati raznorazni žanrovi s  naelektriziranim tijelima u vrućoj gužvi na snažne baseve i žestoke ritmove. Dakle: pržiona mozga i tijela ovog puta uz  house,  techno, minimal, tech house, hip house,  post-techno i slične fino potresne žanrove koje će vam isfurati ovaj kvartet:  Fromm,  Dots, Shteker & robert radamant. Izričito naglašavamo kako nećete čuti nikakve hitove.
House uz minimal i  tech house uz detroit-techno je nešto u čemu možete uživati zajedno;  kombinacije stilova koje neki gledaju kao oprečne, ali ne vide njihove poveznice. Upravo taj aspekt povezivanja i eklektike je ono što je Break Da Rulesu svrha.   Svojim  miješanjem različitih DJ-eva i  žanrova Break Da Rules nadilazi  uobičajena ograničenja te spontano stvara poveznice u žanrovima laganom improvizacijom. Fromm, Dots, Shteker i robert radamant će ovog puta biti zaslužni za žanrovsko  skakutanje u više smjera. Ovi DJ-i su svirali s imenima: Scanone,  LTJ Bukem, Ben UFO, Dynamik Bass System, Hot City, Stormfield, Boris Noiz,  Oneman, Dekode,  Billain i Ohmwerk itd. Uostalom, poslušajte njihove setove koji su postavljeni ispod, jer djela govore više od riječi. Ove dečke se može komotno uspoređivati s mnogima od gore nabrojanih imena.

Fromm je  kao DJ zadnjih godina sve prisutniji na domaćoj sceni elektronske glazbe. Aktivno je prisutan u različitim promotorskim projektima (Tatraplan, Rujanfest, Defekt, Orlando Hard Clubbing Night, LED Karlovac) i klubovima kao što su Londoner, Medika, Orlando, Stari Grad Dubovac… Nedavno je ostvario i gostovanja izvan Hrvatske, ponajprije u Beogradu i Pragu. Fromm je svojom glazbenom selekcijom uvijek prezentirao zvuk koji se može čuti kod izvođača prisutnih u techno svijetu od samih početaka. I putem interneta, njegovi se setovi mogu čuti na radijskim postajama poput BSide Radioshow, BETON Show, Brawlcast gdje se uz renomirane svjetske izvođače eter obogaćuje i setovima ovog zagrebačkog DJ-a.

O Dotsu možemo fakat svašta reći: izvrstan izvođač i poznavaoc mjuze,  inovator, edukator, virtuoz…  Kao takav je već odavno prepoznat među ljudima na sceni na kojoj djeluje već godinama. Dots  je dio LED crewa čiji unikatni i strogo precizni setovi se nalaze po raznim internet radijima i stream-sajtovima, te osim toga  je također organizator raznih festivala i programa poput Beat svega, Acceleration, LED Fest te je nastupao  na  Illectricity Festival Nucomers Night 2008. (KSET, Zagreb), Velesajam kulture (SC, Zagreb), Clubture Forum (AKC Medika, Zagreb), Rast Raft (Slunj), Electro City (Skwhat, Sisak) i na još mnogim eventima.

Shteker je križevački DJ koji posljednjih nekoliko godina svira uglavnom u svojoj koprivničko-križevačkoj županiji u kojoj je prepoznat kao istinski insajder za techno-minimal mjuzu.  On je jedan od onih tipova koji po cijele noći vise na beatportu, skidaju mjuzu i odmah ju stavljaju u traktor te ju kombiniraju s drugim trakama, i sve tako dok ne svane jutro pa dođe ono uvijek nanovo: ups. Vidjelo ga se za pultom po ovim mjestima: Cool , Cab Club , Old Scool , Klub kulture , Kugla (KC) , Hillton fest 2011 (Kiseljak,BiH), a  inspirirali su ga artisti i DJ-i sa Confused Recordings, Minus, Crosstown Rebels, Plus 8 Records , Ghostly International, Drumcode , Cadenza , Dirtybird , KLING KLONG Records. Često puta je svirao s robertom radamantom u Break Da Rules-u te s još raznim izvođačima s dugogodišnjim iskustvom u svojoj  lokalnoj sredini.

Na kraju je tu robert radamant, lik s projektom Break Da Rules DJ exchange, lik koji vodi s phillipeom (confusion) i Mayom (Jabbaton) Glitch Hop Shop partyje, i  koji surađuje kao event menadžer i promotor s Underground Alliance labelom s drugim izvođačima/organizatorima s tog unikatnog projekta. Bilo ga je također na Illectricityju s Onemanom, Hot Cityjem i confusion dj-ima, Velesajmu kulture s phillipeom s njihovim Glitch Hop Shopom,  i na još hrpi mjesta kao što je austrijski Loco Sound Club,  Metelkova, sarajevski Fis Bock, mostarski AKC Abrašević i na mnogim drugim mjestima po Zagrebu itd. Za ovaj party je pripremio techna, minimala te raznih fuzija toga koje će zajedno s navedenim artistima prezentirati.

Line up uz reprezentativne setove eventa:

Fromm

http://soundcloud.com/romanempire/fromm-led-prijatelji-karlovac

http://soundcloud.com/romanempire/fromm-pitch-black-prague-cz-29

Dots (LED, Beat Svega)

http://www.mixcloud.com/d0ts/kvarlovac-ii-beat-svega-mix-2011/

http://www.mixcloud.com/d0ts/never-conquered-transmigration-mix/

Shteker

http://soundcloud.com/shteker/shteker-klub-kulture-04-21

http://soundcloud.com/shteker/shteker-klub-kulture-cshck-24

robert radamant (underground Alliance, Break Da Rules)

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/robert-radamant-no-hits-in-this-club/

http://www.mixcloud.com/robert_radamant/maybe-later-folks/

7.12. F Club, upad: do 1 h happy hour na upadu, dakle ulazi dvoje za cijenu jedne karte, a  upad je bezobraznih 20 kn. Cijene pića će također biti smanjene.

Možete osvojiti i upade, samo trebate nabrojati tko svira 7.12 u F Clubu i biti među prvih deset, to slati na mejl robert.radamant@gmail.com sa subjektom „7.12 party“ i ako ste brzi  imate upad.

Kao što smo već rekli: svim ljubiteljima elektronske mjuze,  ful nam je drago što Vas možemo pozvati na još jedan  Break Da Rules event, ovog puta u  F Clubu ispunivši ga technoidnošću  divnoga dana iliti noći 7.12.

See ya on da floor…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: